Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FACTEUR ANTINUTRITIONNEL")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1733

  • Page / 70
Export

Selection :

  • and

OM ANTINUTRITIONELLA SUBSTANSER I AERTER = SUBSTANCES ANTINUTRITIONNELLES DANS LES POISBINGEFORS S.1975; SVERIGES UTSAEDESFOERENINGS T.; SVERIGE; DA. 1975; VOL. 85; NO 4; PP. 211-219; ABS. ANGL.; BIBL. 15REF.Article

L'OBTENTION DE PHYTINE A PARTIR DU TOURTEAU DES GRAINES DE COTONNIERSSAGDULLAEV SH SH; TURAKHOZHAEV MT; ZUBKOVA LP et al.1978; KHIM. PRIROD. SOEDIN., UZBEK. S.S.R.; SUN; DA. 1978; NO 6; PP. 767-769; BIBL. 3 REF.Article

EFFECT OF EXTRACTS FROM BEAN (PHASEOLUS VULGARIS) AND FIELD BEAN (VICIA FABA) VARIETIES ON INTESTINAL D-GLUCOSE TRANSPORT IN RAT IN VIVO = EFFET D'EXTRAITS DE DIFFERENTES VARIETES DE HARICOT (PHASEOLUS VULGARIS) ET DE FEVES (VICIA FABA) SUR LE TRANSFERT IN VIVO DU D-GLUCOSE AU NIVEAU INTESTINAL CHEZ LE RATMOTILVA MJ; MARTINEZ JA; ILUNDAIN A et al.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 3; PP. 239-246; BIBL. 27 REF.; 5 TABL.Article

SECONDARY METABOLISM OF RYE GRAIN AND FORMATION OF ANTINUTRITIVE COMPOUNDS FOR ANIMALS = METABOLISME SECONDAIRE DES GRAINS DE SEIGLE ET FORMATION DE FACTEURS ANTINUTRITIFS POUR LES ANIMAUXRACZYNSKA BOJANOWSKA K; RAKOWSKA M; BOROS D et al.1983; NUTRITION REPORTS INTERNATIONAL; ISSN 0029-6635; USA; DA. 1983; VOL. 27; NO 2; PP. 387-398; BIBL. 21 REF.; 7 TABL.Article

OBSERVATIONS OF POSSIBLE THIAMINASE ACTIVITY IN SCALLOP VISCERA FED IN BROILER DIETS. CASE REPORT = OBSERVATIONS D'UNE EVENTUELLE ACTIVITE DE LA THIAMINASE DANS LES ALIMENTS A BASE DE DECHETS DE COQUILLES ST JACQUES, DANS LES RATIONS POUR POULETS DE CHAIR. ETUDE D'UN CASBRYAN TA; BLAMBERG DL; GERRY RW et al.1975; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 54; NO 4; PP. 1299-1301; BIBL. 11REF.Article

EFFECT OF HEAT PROCESSING ON HEMAGGLUTININ ACTIVITY IN RED KIDNEY BEANS. = EFFET DU TRAITEMENT THERMIQUE SUR L'ACTIVITE DE L'HEMAGGLUTININE DES HARICOTS ROUGESTHOMPSON LU; REA RL; JENKINS DJA et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 235-236; BIBL. 11 REF.; 1 FIG.Article

WINGED BEAN (PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOPUS) TANNIN LEVEL, PHYTATE CONTENT, AND HEMAGGLUTINATING ACTIVITY = TENEURS EN TANNINS ET EN PHYTATES ET ACTIVITE HEMAGGLUTINANTE DU POIS CARRE (PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOBUS)TAN NH; RAHIM ZHA; KHOR HT et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 4; PP. 916-917; BIBL. 9 REF.; 1 TABL.Article

NATURAL ANTINUTRITIONAL FACTORS PRESENT IN EUROPEAN PLANT PROTEINS = FACTEURS ANTINUTRITIFS PRESENTS NATURELLEMENT DANS LES PROTEINES VEGETALES D'EUROPEFERRANDO R.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 3-4; PP. 455-467; BIBL. 47 REF.; 5 TABL.Conference Paper

FACTORS AFFECTING THE EXTRACTION OF CHLOROGENIC ACID FROM DEFATTED SUNFLOWER MEALASSOGNA A; PATRICELLI A; SODINI G et al.1979; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; CHE; DA. 1979; VOL. 12; NO 5; PP. 262-265; BIBL. 17 REF.Article

LE TOURTEAU DE COLZA: CARACTERISTIQUES ET TECHNOLOGIEBAUDET JJ; EVRARD J.1982; REV. ALIMENT. ANIM.; FRA; DA. 1982; NO 352; PP. 33-41Article

DEVELOPMENT OF A SIMPLE PROCEDURE FOR THE COMPLETE EXTRACTION OF VICINE AND CONVICINE FROM FABABEANS (VICIA FABA L.). = DEVELOPPEMENT D'UN PROTOCOLE SIMPLE D'EXTRACTION COMPLETE DE LA VICINE ET DE LA CONVICINE DE FEVE (VICIA FABA L.)HEGAZY MI; MARQUARDT RR.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 100-108; BIBL. 19 REF.; 1 FIG. /5 TABL.Article

IMPROVEMENT OF THE NUTRITIVE VALUE OF HIGH TANNIN SORGHUMS FOR BROILER CHICKENS BY HIGH MOISTURE STORAGE (RECONSTITUTION) = AMELIORATION, PAR STOCKAGE A HUMIDITE ELEVEE, DE LA VALEUR NUTRITIVE, CHEZ LE POULET, DU SORGHO A TENEUR ELEVEE EN TANNINSMITARU BN; REICHERT RD; BLAIR R et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 10; PP. 2065-2072; BIBL. 36 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF MILLING EXTRACTION ON THE INOSITOL PHOSPHATES OF WHEAT FLOUR AND BREAD = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE L'EXTRACTION PAR MOUTURE SUR LES PHOSPHATES D'INOSITOL DE LA FARINE DE BLE ET DU PAINNAYINI NR; MARKAKIS P.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1384-1387; 2 P.; BIBL. 11 REF.; 1 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. TANNIN IN COMMON BEANS : METHODS OF ANALYSIS AND EFFECTS ON PROTEIN QUALITY = NOTE DE RECHERCHE. LES TANNINS DES HARICOTS : METHODES D'ANALYSE ET EFFETS SUR LA QUALITE PROTEIQUEBRESSANI R; ELIAS LG; WOLZAK A et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 1000-1003; 3 P.; BIBL. 22 REF.; 2 TABL.Article

MAGNESIUM-PHYTATE COMPLEXES : EFFECT OF PH AND MOLAR RATIO ON SOLUBILITY CHARACTERISTICS = COMPLEXES MAGNESIUM-PHYTATE : EFFET DU PH ET DU RAPPORT MOLAIRE SUR LES CARACTERISTIQUES DE SOLUBILITECHERYAN M; ANDERSON FW; GRYNSPAN F et al.1983; CEREAL CHEMISTRY; ISSN 0009-0352; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 3; PP. 235-237; BIBL. 12 REF.; 4 FIG.Conference Paper

PHYTIC ACID AND METAL AVAILABILITY : A STUDY OF CA AND CU BINDING = BIODISPONIBILITE DES ELEMENTS METALLIQUES ET DE L'ACIDE PHYTIQUE : ETUDE SUR LA LIAISON DU CALCIUM ET DU CUIVREJACOBSEN T; SLOTFELDT ELLINGSEN D.1983; CEREAL CHEMISTRY; ISSN 0009-0352; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 5; PP. 392-395; BIBL. 22 REF.; 3 FIG./3 TABL.Article

EFFECTS OF DEHULLING ON PHYTIC ACID, POLYPHENOLS, AND ENZYME INHIBITORS OF DRY BEANS (PHASEOLUS VULGARIS L.). = EFFETS DU DECORTICAGE SUR L'ACIDE PHYTIQUE, LES POLYPHENOLS ET SUR LES INHIBITEURS D'ENZYMES DES HARICOTS SECS (PHASEOLUS VULGARIS L..DESHPANDE SS; SATHE SK; SALUNKHE DK et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1846-1850; BIBL. 2 P.; 4 TABL.Article

OLSAMEN UND KOERNERLEGUMINOSEN - EIWEISSQUELLEN FUER DIE MENSCHLICHE ERNAEHRUNG. TEIL III : ANTINUTRITIVE FAKTOREN. = GRAINES OLEAGINEUSES ET GRAINES DE LEGUMINEUSES - SOURCES DE PROTEINES POUR L'ALIMENTATION HUMAINE. PARTIE III : FACTEURS ANTINUTRITIFS.SCHWENKE KD.1982; ERNAEHRUNGSFORSCHUNG.; ISSN 0071-1179; DDR; DA. 1982; VOL. 27; NO 6; PP. 171-175; BIBL. 45 REF.; 2 FIG./5 TABL.Article

BESTIMMUNG ANTINUTRITIVER INHALTSSTOFFE IN LUPINEN. II: BLAUSAEUREHALTIGE GLYCOSIDE UND TRYPSININHIBITOREN = DOSAGE DES CONSTITUANTS ANTINUTRITIFS DU LUPIN. II: GLUCOSIDES CONTENANT HCN ET INHIBITEURS DE LA TRYPSINESCHOENEBERGER H; ILDEFONSO C; GROSS R et al.1981; AKTUEL. ERNAEHRUNGSMED.; ISSN 0341-0501; DEU; DA. 1981; VOL. 6; NO 4; PP. 144-147; ABS. ENG; BIBL. 23 REF.Article

RESEARCH NEEDS TO UP-GRADE THE NUTRITIONAL QUALITY OF COMMON BEANS (PHASEOLUS VULGARIS) = RECHERCHE POUR L'AMELIORATION DE LA QUALITE NUTRITIONNELLE DES HARICOTS (PHASEOLUS VULGARIS)BRESSANI R.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 2; PP. 101-110; BIBL. 27 REF.; 4 FIG./4 TABL.Article

COMPARATIVE STUDIES ON THE STORAGE PROTEINS AND ANTI-NUTRITIONAL FACTORS FROM SEEDS OF PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOBUS (L.)DC FROM FIVE SOUTH-EAST ASIAN COUNTRIES = ANALYSE COMPAREE DES PROTEINES DE RESERVE ET DES FACTEURS ANTINUTRITIFS DES GRAINES DE PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOBUS (L.)DC, PROVENANT DE CINQ PAYS D'ASIE DU SUD-ESTKORTT AA.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 33; NO 1; PP. 29-40; BIBL. 26 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

QUE FAUT-IL PENSER DES CONSTITUANTS INDESIRABLES DU TOURTEAU DE COLZA.: DONNEES RECENTES ET CONSEQUENCES SUR LES CONDITIONS DE SON UTILISATIONCALET C.1982; REV. ALIMENT. ANIM.; FRA; DA. 1982; NO 352; PP. 9-18; BIBL. 73 REF.Article

EFFECT OF GERMINATION ON HEMAGGLUTINATING ACTIVITY OF PEA AND BEAN SEEDS.CHEN LH; THACKER RR; PAN SH et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 6; PP. 1666-1668 (2P.); BIBL. 12 REF.Article

SUBSTANCES ANTINUTRITIVES COMPAGNES DES PROTEINES VEGETALESMATRAI T.1977; ALLATTENYESZTES; MAGYAR.; DA. 1977; VOL. 26; NO 1; PP. 9-16; ABS. ALLEM. ANGL. RUSSE; BIBL. 9 REF.Article

CHANGES IN PHYTIC ACID, TANNINS, AND TRYPSIN INHIBITORY ACTIVITY ON SOAKING OF DRY BEANS (PHASEOLUS VULGARIS L.) = MODIFICATIONS DES TENEURS EN ACIDE PHYTIQUE ET EN TANNINS ET DE L'ACTIVITE DES INHIBITEURS DE TRYPSINE LORS DU TREMPAGE DES HARICOTS SECS (PHASEOLUS VULGARIS L.)DESHPANDE SS; CHERYAN M.1983; NUTRITION REPORTS INTERNATIONAL; ISSN 0029-6635; USA; DA. 1983; VOL. 27; NO 2; PP. 371-377; BIBL. 16 REF.; 3 TABL.Article

  • Page / 70